Wiha

Tools that work for you. 

Wiha visie en waarden

Verantwoord en innovatief is Wiha op weg naar een succesvolle toekomst.

Wat maakt een bedrijf succesvol? Goede producten zijn één ding, een even goede bedrijfscultuur het andere. De hoge kwaliteit van de Wiha gereedschappen in vormgeving en functionaliteit wordt onderschreven door talloze internationale onderscheidingen. Als familiebedrijf stimuleren wij een cultuur van "met elkaar": van de ontwikkeling van medewerkers tot actief klantenbeheer doet Wiha alles, om optimale arbeids- en bedrijfsvoorwaarden te creëren - het fundament voor duurzaam succes.

Als lid van de BME Compliance Initiative richt Wiha zich naar de Code of Conduct, die verplicht tot het aanhouden van Business Conduct Rules, van MVO-principes en een zorgplicht naar leveranciers - en zo het rechtmatige gedrag van bedrijf en medewerkers waarborgt.

In 2016 is Wiha opgenomen in de TOP 100 van meest innovatieve middelgrote bedrijven van Duitsland. Bij deze verkiezing, die wordt gehouden in het kader van de "Deutscher Mittelstands-Summit", kon Wiha de jury overtuigen met haar bedrijfsbreed gedragen innovatiecultuur. Voor ons een mooie bevestiging van onze bedrijfsfilosofie, die stoelt op vooruitgang en visie.

Ga naar Wiha website

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 2934

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 2934

per pagina
Van hoog naar laag sorteren