De hoogste kwaliteit

Toolspot b.v. staat voor kwaliteit!

Toolspot b.v biedt in zijn webshop een groot assortiment aan artikelen van de beste en gerenormeerde merken.

Wij beseffen dat klanten willen werken met de beste materialen en gereedschappen. Het zou immers zonde zijn halverwege de klus te moeten stoppen door ondeugdelijk aangekochte gereedschappen of materialen.

Daarom zult u bij Toolspot b.v. alleen producten aantreffen die terug te herleiden zijn naar de bekendere merken en fabrikanten.

 

Hoewel er namens fabrikanten uit Europa ook in lage lonenlanden wordt geproduceerd, worden deze onderworpen aan kwaliteitseisen vanuit de fabrikant en EU normen. Deze staan garant voor een uitstekend product om hun goede naam hoog te houden.

Mocht u het niet eens zijn met een prijs/kwaliteit verhouding, dan mag dat uiteraard bespreekbaar gemaakt worden. Neem in dat geval contact op met onze supportafdeling.

 

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat gereedschappen gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn. Schroevendraaiers gebruiken als breekijzer of twee meter pijp zetten op een inbussleutel is natuurlijk niet de bedoeling.

De fabrikanten geven garanties en testen daar ook naar. Bij overschrijding van de gestelde normen zal de fabrikant dan ook niet zonder onderzoek vervangen onder garantie.

Toolspot b.v. gaat bij garantieclams de beslissing om te vervangen neerleggen bij de fabrikant. Dit om onenigheid te voorkomen. Dit betekend ook dat wij de garantiebepalingen voor 100% naleven en het oordeel van de fabrikant respecteren.